Laatste weekend.

Het gesloten seizoen staat voor de deur. En als het dan zulk weer is, kan je zo een dag niet laten schieten. Dan moet er gevist worden! Dat dacht Mike ook, want na wat twijfelen kreeg ik vanochtend toch het verlossende whatsapp bericht, hoe laat ik ging vissen! Ook had ik Dimitri gevraagd die ook gezellig mee ging.

Op de planning stond de stek van afgelopen vrijdag. Toen zo verschrikkelijk veel actie gehad, dat kon bijna geen toeval zijn. Dat moest nog een keer getest gaan worden.

Visma 2014

Na de laatste geweldige visdag, kriebelde het wel heel erg om weer te gaan vissen. Toevallig was aan het einde van de week de Visma! Hier zouden Dennis, Mike en ik uiteraard even naar toe gaan! Robert kon helaas niet.

En wat hebben we weer genoten vandaag, wauw!

Eerst natuurlijk de Visma...

Onvergetelijke dag.

Met het einde van het seizoen in zicht, kwam de NSS Top goed uit, aangezien ons bedrijf maandag en dinsdag dus dicht ging. Verplicht vrij dus, en wat ga je dan doen? Juist, lekker vissen!

Dus dinsdags met Robert en Dennis afgesproken om met de boot er op uit te trekken. De stoeltjes die in oktober in de boot waren geplaatst, waren ook nog niet uit geprobeerd. Dus het kwam allemaal wel goed uit. Daarbij kwam ook nog eens dat het weer dik mee zat. 'S ochtends nog wel wat fris, maar in de middag 10 graden met een zonnetje! Heerlijk!


Dus om 6 uur afgesproken, en om 7 uur voeren we de vaart in die we in de planning hadden staan. Ik had niet een al te hoge verwachting van deze dag, aangezien de snoeken toch wel richting de paai gaan/in de paai zitten. Maar wie het niet probeert....

2 × 19!

Het weekend zou het weer niet al te geweldig worden, waren de voorspellingen, maar zondagochtend was het toch wel erg zonnig! En dat was goed nieuws, want ik had met Dennis afgesproken weer eens even een visje eruit te peuteren.

Dus rond een uur of 11 afgesproken en gauw richting de eerste, nieuwe, visstek! We hadden een paar foto's op facebook gezien bij iemand anders, die daar snoek en snoekbaars gevangen had. Dus dan moet je het een keer proberen.

Weer visweer!

Het begon halverwege de week al met dit mooie weer. En als goed weer visser, begint het dan toch allemaal wel erg te kriebelen!

Dus vrijdag middag toch maar 1 uurtje gesnipperd om het even te gaan proberen! En dan wist ik nog niet eens dat het zulk mooi weer werd op zondag, maar stiekem had ik die dag ook een beetje in gepland om te gaan vissen!

Eindelijk succes!

Het werd wel weer eens tijd dat ik weer wat zou gaan schrijven. Het is weer eens niet zo dat ik niet gevist zou hebben, in tegen deel. Ik ben toch wel een aantal keer weggeweest. Onder andere met Dennis. Maar verder dan 4 lossers, 2 missers en 3 aanbeten in totaal kwam ik niet.

Dus vol goede moed begon ik vandaag, op deze prachtige voorjaarsdag, te vissen. Ik was van plan om nou dan toch wel eens die eerste vis van 2014 te vangen. Dennis was al goed bezig geweest, en waarom wou het dan bij mij niet lukken?

Totaal aantal pageviews