Ouderwets

Het was al weer even geleden en het stond al heel lang op de planning maar het was dan toch gelukt. Een afspraak maken met Dennis! Sinds Zweden hebben we nog 1 keer gevist maar daarna elkaar al een tijd niet gezien!

Daarnaast moest ik ook nog even een keertje met Robert gaan vissen! Nou kwam het mooi uit dat en Dennis en Robert dit weekend tijd hadden. Tijd om dit te combineren en lekker een middag te gaan vissen! En dat in 1 van het mooiste vis seizoen dat er is. De herfst!

We begonnen ook gelijk maar weer is op een oude stek. 1 van de stekken waar Dennis best vaak viste toen hij net begon. Deze plek was ook gelijk goed raak. Na een paar minuten wist ik de eerste vis al te vangen. Een mooie dikke vis had voorzichtig mijn Strike Pro Guppy Jr. te pakken. Heel mooi gehaakt gelukkig. De vis werd netjes geschept door Robert en zo was de eerste vis van de dag een feit!




79 hele cm's! Een prachtige dikke vis! Snel de vis terug gezet en weer door vissen. Niet veel later had Dennis dan een mooie aanbeet. Ook zachtjes, maar wel een mooie vis! Deze zat ongeveer rond de 65 cm.


En dat dus net in een kwartiertje vissen!
Dan krijgt Robert bijna een karper valst gehaakt maar gelukkig bleef er enkel een schub hangen. Daarna, na een aantal missers, wisselt hij zijn aasje en is het voor Robert ook raak!


Zo rond de 60 cm. Mooie vissen gevangen dus in net 30 min. Op naar de volgende sloten en vijvers. Maar welke sloot of plek we ook vissen het blijft stil. Nergens actie. We besluiten de polders in te gaan. Hier weten we nog wel wat actie te vinden maar op wat lossers en volgers na vangen we helaas niks meer! Maar wat was het een heerlijk ouderwetse dag vissen! Genieten ten top!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Totaal aantal pageviews