Planning...

Ieder jaar probeer ik het weer... Een planning te maken en een paar punten te verzinnen wat ik weer wil behalen... Dit seizoen is compleet in de soep gelopen met al die punten.

Hé? Maar het seizoen is nog niet eens voorbij? Nee zeker niet! We hebben zeker nog 1,5 maand de tijd om wat vissen te vangen! Maar als ik het aantal visdagen vergelijk met alle visdagen van het vorige seizoen, is het beschamend laag!

In het seizoen 2015/2016, zijn er 28 blogs geschreven. Op dit moment, met nog anderhalve maand te gaan, heb ik in seizoen 2016/2017 pas 10 blogs mogen toevoegen aan dit weblog. Zegt genoeg.

Als eerst kan ik al melden dat Mike na Zweden zijn hengel niet meer heeft aangeraakt. Misschien had hij genoeg in 1 week gevist om de rest van het jaar een voldaan gevoel te hebben? Of gewoon te druk, ach, het is niet veel anders geweest voor Dimitri en mij. Na Zweden heb ik niet heel veel tijd meer vrij gemaakt. Al die vasten stekken hier in de buurt heb je op een gegeven moment ook wel een beetje gezien. Ook Dennis heeft dit jaar maar weinig gevist.

Al die voornemens komt dus al helemaal niks van terecht. Meer snoeken dan vorig seizoen? Kan je wel vergeten. PR verbreken, weinig kans ook...

Het enige positieve dat er te melden is, is dat na veel wikken en wegen, veel proberen en kijken, veel proberen mensen om te praten, er toch weer een vakantie naar Zweden is gepland!!
Dit keer na een oproep op het Snoek-Forum om wat groters te organiseren met meer mensen. Ik wist 3 mensen zover te krijgen om mee te gaan, en omdat het wat later in het jaar was zouden Dimitri en Ruud ook mee gaan!!! Top, met 6 mensen gezellig op visvakantie!! In november hebben we al een ontmoetingsavond gehad die iedereen prima bevallen was, dus dat komt helemaal goed!
De eerste week van oktober 2017 is het zo ver! Dan kun je ons vinden in het mooie huisje nummer 42 bij Sportfishing Dalsland! 
Nu al echt súper veel zin in!

Afgelopen jaar in het voorjaar geweest, nu eind zomer/najaar... Weer totaal anders maar gaat goed komen.
En heel misschien zit er voor 2018 een vakantie in voor in de zomer maand naar Zweden... Maar dat staat nog in de kinderschoenen, dus dat duur nog wel even.

Maar goed. Nu de winter toch wel voorbij lijkt te zijn, is de planning nog wel om even een paar keer te vissen voor de gesloten tijd. Sowieso weer even op de visma kijken! Er staan wat spulletjes op het verlang lijstje (driftzak, pigshads, loodkoppen met verwisselbaar lood) en gewoon even lekker rond neuzen. Daarna nog even wat vissen, heb er al weer zin in!

Dat was weer even een visloos blog, maar even een uitleg waarom het zo stil is hier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Totaal aantal pageviews