Aftellen...

Ja, het aftellen is nu echt wel begonnen. Het moment dat ik dit bericht schrijf nog 68 dagen tot de vrijdag van vertrek. Het vertrek van Ruud, Mike, Dimitri en mij richting Zweden om daar een week te gaan genieten van de Zweedse wateren en natuur.

Het enige wat nog op de planning stond was 1 dagje vissen met elkaar, en even de laatste dingen bespreken. Dat was afgelopen weekend dus!

Maar dan was er ook nog de Visma! Al 4 jaar probeer ik Ruud mee te krijgen, maar iedere keer lukte het niet. Ik ga altijd op vrijdag. Lekker rustig, alles is nog aanwezig, en in de middag lekker even vissen met elkaar. Dit keer viel het gunstig, vroeg in maart, en laat het dan ook nog is voorjaarsvakantie zijn waardoor Ruud deze keer dus wel mee kon naar de Visma.

Dus vrijdag ochtend met Ruud, Dennis en Robert naar de Visma geweest. Was weer een mooi en gezellig dagje. Leuke spulletjes kunnen kopen en waren ook leuke aanbiedingen. Dit keer niet zo uitbundig gedaan als voorgaande jaren. Had ook niet veel nodig op wat kunstaas na.

Na deze ochtend op de Visma in de middag nog even wezen vissen. Maar het was erg taai. Ruud wist nog een brasem vals te haken en een misser tevoorschijn te toveren, maar verders helemaal niks.

'S avonds met Ruud de spulletjes lekker ingeruimd, en ons voorbereid op de volgende dag. De dag dat Mike en Dimitri ook mee zouden gaan vissen. Ook deze dag was erg taai. Maar het ging voornamelijk om de lol en de gezelligheid.


Ook hieruit bleek dat we het uitermate naar ons zin gaan hebben. Iedereen heeft er zin in en de sfeer is super. Dimitri en Mike konden helaas niet mee naar de Visma, en aangezien Mike toch wat nieuwe aasjes wilde hebben en ik nog voor onderlijn materiaal moest kijken, besloten we nog even langs de plaatselijke viswinkel, Hotspot Fishing, te gaan. Mooi winkeltje met heel mooi spul. Uiteraard liepen we hier ook geslaagd weer de deur uit met mooie nieuwe spullen.





Hierna nog een aantal stekken af gevist, maar het was nog steeds niks. Ruud moest wegens omstandigheden eerder naar huis dus besloten ook eerder te stoppen met vissen om de bespreking wat te vervroegen. We zouden nog 1 stekje uitvissen tot het einde van de sloot en dan terug naar huis. Aan het einde van de sloot stond nog een mooi gemaal. Hier kreeg ik dan uiteindelijk met veel moeite toch een aanbeet van een mooi snoekie die gelukkig bleef hangen!! Dus toch nog vis op de foto!


Hierna dus naar huis gegaan en de laatste dingen besproken. Het enthousiasme groeit voor de vakantie. En waarschijnlijk vliegt de tijd voorbij als we daar zijn, maar voorlopig kunnen we nog even genieten van de voorpret!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Totaal aantal pageviews