Weekendje drama vangsten...

Tja, lang getwijfeld of ik wel wat wou gaan schrijven op het blog. Wat een kl*te weekend qua vangsten, niet te geloven. Maar goed, Dennis en Mike hadden allebei een visje gevangen, dus ga ik dit verdrietige verhaal toch maar opschrijven en herbeleven!

Juiste tijd, juiste stek.

Gisteren na de visdag met Dimitri, had hij de verkeerde hengel meegenomen uit de achterbak! We hebben dezelfde hengel, alleen ander reeltje. Nog beduusd van de visdag pakte hij dus per ongeluk de verkeerde hengel mee!

'S avonds hadden we verjaardag van zijn vriendin, dus zou ik de hengel meenemen om die even om te wisselen met de mijnen.

Uiteraard heb je op een verjaardag bier, en dat smaakte goed. Hierdoor dus de hengel vergeten, niet echt slim dus, maar gelukkig zondags nog even tijd om hem op te halen, dus zou wel goed komen!

Two Tone

Na een week van slecht slapen, vanwege een zieke hond, had ik eigenlijk niet zo heel veel zin om er zaterdags ook nog is vroeg uit te gaan. Maar goed, we hebben het hier wel over vissen. En het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus om kwart voor 7 stond de wekker, en om half 8 was ik bij Dimitri!

Als planning had ik dezelfde watertjes te bevissen als met Dennis de laatste keer. Mooi polderwater wat nu wel tot rust moest zijn gekomen na al het gebagger van de laatste tijd.

Totaal aantal pageviews