Dropshot snoek

De laatste keer vissen was niet veel... Dus de vangdrang was/is groot...

Op een bepaalde stek die dag Corné tegen gekomen en nog iemand anders die daar een mooie snoekbaars ving, en een paar dagen later zag ik dat daar ook nog een paar mooie snoekbaarzen werden gevangen... Dan ook maar is met de verticaal- en dropshothengel op pad!

Langste dag

Vandaag de 21ste van juni is het de langste dag van het jaar. Ik had bedacht, omdat het zo lang licht is deze dag, om deze dag dan ook extra lang te gaan vissen. Lekker een dag vrij nemen, daarna snel eten en dan weer 's avonds weer richting de waterkant!

Zo gezegd zo gedaan uiteraard! Dennis zou er de hele dag bij zijn, en Robert een dagdeel en Dimitri ook een dagdeel.

Eerste vis van het seizoen

Ja.. Eindelijk, de eerste vis van het seizoen weten te vangen! En hoe... Een beetje vreemd.. Laat ik maar gewoon bij het begin beginnen.

Ik had maar 2 uurtjes de tijd, dus spullen pakken en gaan! Eerste keuze was gelijk weer de visplek bij Ofwegen. Inmiddels of misschien al een tijdje een geliefde plek van veel vissers.

Eerste vissen

Ja, het seizoen is weer begonnen! Inmiddels ook al wat vis uurtjes achter de rug, maar nog niet heel veel. Afgelopen zaterdag en zondag bij elkaar 4 uurtjes gevist, maar helaas niks kunnen verzilveren. Wel wat volgers en een aanbeet gehad.

Maar nou stond er vandaag weer eens een visdagje met Robert Ton en Erwin gepland voor een dagje doodazen op snoekbaars! Het weer zag er ondanks de slechte voorspellingen en de rest van de week in Nederland met al die regen, er goed uit.

Totaal aantal pageviews