Jaarafsluiting

Vandaag, 30 december. Laatste dag van het jaar dat ik kan vissen, dus dat doe je dan ook! Samen met Dimitri afgesproken om 8 uur, wat toch wel vrij vroeg was als je pas om half 2 gaat slapen na een verjaardag.

Maar kwart voor 9 kwamen we aan op het eerste stekje. Doodazen met wat kunstaas werpen er naast. Zou mooi zijn als het doodaas eens goed gepakt word, dan verdwijnt dat hier ook is uit de vriezer!

Klein maar fijn

Na een lang avondje gister avond, gingen de ogen pas rond half 11 open. Tijd om uit bed te gaan, en even een lekkere wandeling te gaan maken met de hond! Want, op de planning stond na het rondje met de hond, even lekker een paar uurtjes vissen, samen met m'n vrouw!

Het weer was lekker. Niet te koud, weinig wind, en bewolkt. Ziet er uit als ideaal weer om even de snoek hengel er bij te pakken en wat te gaan werpen met kunstaas!

Dagje Lelystad

Vanochtend vroeg begon het. Om half 7 stond de wekker, om rond 9 uur in Lelystad te zijn voor een dagje vissen met wat beheerders van het Snoek-Forum. Dominic had een grote wens naar een metersnoek, en Rinus had hem die belooft, zonder garantie op vangsten..

Om half 7 zou de wekker dus moeten gaan, Dominic nog gewaarschuwd dat hij zich deze keer niet moest verslapen (vorige keer wel gebeurd), en uiteraard verslaap ik me dan! Om 07:21 doe ik me ogen open en vlieg uit bed. Uiteindelijk rij ik om 10 over half 8 richting Dominic en zijn we om 10 over 9 in Lelystad en na een bak koffie en een lekkere koek, klaar om meters te vangen!


Beloond worden!

Van het weekend weer even wat tijd gevonden om te vissen! Zaterdag een anderhalf uur weg geweest zonder resultaat. Vandaag ook 2 uurtjes de tijd gevonden om even weg te gaan, en gelukkig wel met wat meer succes!

Ik besloot weer naar de stek te gaan waar ik afgelopen keer was geweest, om eens te kijken of er nou weer wat actie uit te halen was. M'n vrouw ging ook mee voor de foto's, als er wat gevangen zou worden!

Totaal aantal pageviews