Vluchtende vissen

Het werd wel weer eens tijd voor Dennis om is te gaan vissen. Het was al lange tijd geleden, en aangezien hij vorige week zondag geen tijd had, maar voor deze zaterdag afgesproken! Natas ging ook weer gezellig mee voor de foto's, en kon haar hart ophalen aan deze prachtige ochtend.

Om 6 uur ging de wekker, dit keer geen afspraken in de middag, nee gewoon weer 's ochtends gaan knallen! De dag ervoor nog even tegen Dennis gemeld dat hij ze laarzen aan moest trekken, aangezien ik 's avonds had gezien dat het gras erg nat was!

De volgende ochtend was ook om een lijstje om heen te maken, zo mooi. Toen we onderweg waren naar Dennis bedacht ik me dat ik 1 ding was vergeten, waar ik Dennis nog voor gewaarschuwd had... Mijn laarzen stonden nog thuis. Nadat Dennis ingestapt was en we richting de stek reden toch maar even langs huis gereden om me laarzen op te halen, en een jas aan te trekken, want het was erg fris!

Pike met Mike

Na een avondje pokeren, waarvan ik pas om 4 uur in bed lag, was het de planning om even wat te gaan Jerkbaiten met Mike!
Die was ook aanwezig op de poker avond, maar door omstandigheden heb ik hem wakker moeten app'en en bellen, terwijl hij er maar een uurtje slaap op had zitten!
Toch sprong hij uit bed om richting Leiderdorp te racen! Prachtig. Ondanks een uurtje slaap, toch zo graag willen vissen, super!

Maar goed, hier eerst even een bakje koffie gedaan en een paar saucijzen- en worstenbroodjes naar binnen gewerkt! Even wat bij gepraat en daarna de spullen gepakt en reden we richting de nieuwe stek die ik had uitgekozen!

Weer een poging gewaagd.

Afgelopen zaterdag was het weer er goed voor! Half bewolkt, niet te warm, en een rustig windje! Dus het werd weer tijd voor een visdagje! Even met Dimitri contact gezocht of hij tijd had, en dat had hij wel rond een uurtje of 1.

Samen met m'n vrouw in de auto gesprongen en Dimitri opgehaald. Als eerste plek toch maar naar waar ik de laatste keer wat gevangen had. M'n vrouw nam weer het foto toestel mee om wat mooie plaatjes te schieten!

Komt de vis eindelijk los?

Zo, na een tijdje de jerkbait hengels te hebben laten staan, vandaag weer eens op stap geweest er mee!
De laatste tijd dat ik ging jerkbaiten merkte ik gewoon dat de vis er niet los genoeg voor was. Overgestapt naar het dropshotten, en daar wel aardig wat leuke vissen mee kunnen vangen, al was het dan niet genoeg voor de teller!
Nu werd het wel weer eens tijd voor een snoek! Ik had een mooie stek doorgekregen van een collega, dus vol goede moed daar naar toe dan maar!

Totaal aantal pageviews