Van groot naar klein!

Laatste avond dat ik met Dimitri en Dennis had gevist hadden we maar eens afgesproken om weer is met de boot te gaan vissen. Beetje trollen, beetje kantjes uit werpen, lekker relaxed en hopen op goed weer!

Gelukkig was het vandaag dan ook goed weer! Gister avond kwam het nog met bakken naar beneden, maar gelukkig keek ik vanochtend om 5 uur uit het raam, en zag ik dat het droog was! Gelukkig! Later op de dag ook nog kans op wat zon, dus we waren benieuwd. Helaas had ik niet veel tijd gehad voor de boot, dus dat moest allemaal nog even snel geregeld worden!

Weer vissen met de boot!

Na lang proberen af te spreken was het vandaag toch eindelijk zo ver. Het was nog tot 9 uur s ochtends onduidelijk of het door ging, maar om half 10 belde ik met Dominic en kreeg het verlossende woord dat het door ging. Het weer was stralend, misschien wel iets te mooi! Maar mochten we niks vangen hebben we in ieder geval lekker gevaren!

Om 1 uur haalde ik hem op van het station om even thuis eerst wat te eten en daarna de boot klaar te zetten. Dus na een paar worsten- en saucijzenbroodjes gingen we de boot maar is klaar zetten!

Totaal aantal pageviews