4 x vissen zelfs

Ja ja, ik kom wel aan me vis uurtjes de laatste tijd, alleen niet echt aan me vissen in aantallen... Helaas. Maar goed, langs de waterkant staan is soms al heerlijk maar toch wil je op een gegeven moment vis zien!

Het begon woensdag, Natasja moest in Ter Aar zijn, dus hengel achterin en richting Ter Aar.
Daar aangekomen naar de eerste stek, waar ook al 2 mannen aan het doodazen waren op snoekbaars, en er ook nog 1 vingen waar ik bij stond. Na van alles geprobeerd te hebben houd ik het hier voor gezien.

3 Dagen vissen.

Zo, ja eindelijk eventjes tijd om wat te schrijven. Afgelopen week heb ik 3 dagen kunnen vissen, nou ja, 3 dagen. Donderdag avond, zaterdag middag en zondag middag. Donderdag avond even weggeweest met Dennis, Dimitri en Natasja die meeging voor de foto's!

Laat ik daar dan ook eerst maar mee beginnen:

Taai, en niet taai.

Na een heftige hooikoorts aanval deze week voelde ik me wat zwakjes. Afgelopen vrijdag op me verjaardag nog even 2 uurtjes geverticaald bij me werk voor, met resultaat van een paar missers en 1 baars van 33 cm!

Vandaag stond op de planning met Mike en Dennis weer even de polder in te gaan. Maar voelde me alsof ik een avond gezopen had! Maar goed, het ging in principe wel.

Helaas versliep Mike zich, maar rond 11 uur stonden we langs de waterkant!

Avondje vissen met Thijmen

Het stond al even op de planning, vissen met de buurjongen, Thijmen! De beste jongen wou graag een keer met mij mee vissen. Doel: Snoek en snoekbaars, of een hele grote baars! Het maakte allemaal niet uit, als er maar vis gevangen werd.

Thijmen, 10 jaar oud, heeft al veel ervaring met vissen. Vooral met vissen in het buitenland op forel, vlagzalm en andere rivier vissen. Ook baars was hem niet onbekend. Snoekbaars wel, die had hij nog nooit in het echt gezien.

Vissen wanneer je vissen kan

Vandaag moest ik vanwege omstandigheden eerder naar huis. Hond uitlaten. Anders zou het arme beestje te lang alleen zitten. Dus lekker even een uur door het park gelopen, maar wat een wind, en dreigende lucht. Eenmaal weer terug binnen had ik nog zeker 2 uur tijd om te gaan vissen welke uiteindelijk uitliep tot 4 uur en eigenlijk nog wel langer, maar er moest ook nog gegeten worden.

Ik heb van 3 uur tot half 7 gevist en dat was ook wel weer even genieten. Helaas zat het weer weer eens niet mee.

Totaal aantal pageviews