Druk,Druk,Druk......

Ja het was zondag en Kevin en Tom gingen met de boot weg, en ik ging maar tot een uur of 12 vissen. Dus ik ging lekker vanaf de kant wat stekken af struinen. Zo had ik van Kevin een stek mee gekregen waar hij zoiets had van daar moet toch wel wat te vangen zijn. Dus ik ben daar eerst heen gereden. Eenmaal aangekomen en even te hebben rond gekeken had ik wel een paar plekjes waar ik rustig kon gaan werpen. En zo heb ik een klein uurtje gestaan met geen tikkie of actie te hebben gezien in het water, besloot ik naar de volgende stek te rijden. Die was niet ver van deze stek dus was er snel.

Vissen met Tom

In het vorige blog had ik al verteld, als het weer mee zat, dat ik zondag 5 oktober met Tom zou gaan vissen. En gelukkig, het werd mooi weer! Eindelijk, na lang plannen kon ik Tom een keer meenemen!
Dennis ging ook vissen, alleen kon hij maar tot 12 uur, dus hij ging vanaf de kant!

Na een flinke regenbui op zaterdag avond was het flink afgekoeld en zou het maar een graad of 10 zijn 's ochtends. Dus dikke jassen gingen mee!

Kwart over 6 werd ik gebeld of ik wel wakker was, en half 7 werd ik ook nog een keer gebeld door Tom omdat hij al beneden klaar stond! De boot moest alleen nog wel even gevuld worden met alle spullen, dus om 7 uur werd de boot er in getrailerd en om half 8 waren we dan eindelijk aan het vissen!

Totaal aantal pageviews