Dagje met de boot

Hehe, eindelijk was het weer eens zover. Samen met Robert en Dennis weer een keer door de weeks een dagje met de boot weg! Lekker! Als dag de vrijdag uitgekozen, zo heb je lekker lang weekend en het zag er naar uit dat het goed vis weer zou gaan worden!

Niet dat het mooi weer zou worden, maar in ieder geval droog. Zwaar bewolkt met in de middag wat opklaringen. Mooi snoek weer dus! Het enige nadeel was de wind. Windkracht 4. Best pittig, zeker als de planning is om te trollen en tussendoor wat hoeken uit werpen.

Visdag op werk 2014!

Het was weer is tijd voor de jaarlijkse vis- en zeildag op werk! Altijd leuk en gezellig, en sinds vorig jaar een steeds drukker wordend evenement op werk, met dit keer wel 20 deelnemers voor het vissen! Ook me vrouw is gezellig mee als visser. De deelnemers voor het zeilen worden er iedere keer wat minder. Dit vanwege de wind die er bijna nooit is op de dag dat het vis- en zeildag is!

Ook deze keer zat het weer voor de zeilers niet echt mee. Ze moesten het op het hoogte punt doen met een zwakke windkracht 2.
Maar voor de vissers was het prachtig weer! Rustig water, redelijke temperatuur, dus dat word weer genieten!

Totaal aantal pageviews