Weer een gezellig visweekend!

Het was weer zo ver, Ruud kwam weer langs om te vissen! Altijd gezellig en we proberen er iedere keer weer wat van te maken, al is het af en toe best lastig. En toch ligt het denk ik vaak aan de vissen, want we doen toch iedere keer erg ons best.

Vrijdag avond begon de pret al met de voorbereidingen. Verhalen over grote vis, kleine vis, veel vis en weinig vis. Gezellig ouwehoeren over van alles en nog wat en het voorbereiden op de volgende dag. Whaar gaan we vissen en welke technieken gaan we toepassen. Met de elektro motor gemonteerd ( zie Boot project '003' voor de laatste update) konden we een keer proberen om wat bruggetjes uit te vissen!

Met ze 4en

Na de vakantie in Duitsland, waar ik niet veel gevist heb, begon het gelijk weer te kriebelen toen we Nederland in reden. Ik moest gewoon gauw weer gaan vissen.

Sowieso komen Ruud en Maayke hier van het weekend weer logeren zodat Ruud en ik weer even lekker een zaterdagje kunnen gaan vissen! Maar dat duurde me nog te lang. Dus ik sprak voor deze woensdag avond af met Mike. Die had ik ook al een tijd niet gezien of gesproken dus dat zou weer gezellig worden!
Maar om het nog wat gezelliger te maken had ik ook Robert en Dennis uitgenodigd. Zo waren we met ze 4en, dus ook meer kans op vis!

Totaal aantal pageviews