Verbaasinwekkend sterk.

Heerlijk, eindelijk eens warm weer in de vakantie! Lekker vroeg in de ochtend op me slippertjes langs de kant staan tot een uurtje of 12, niks mis mee! Dinsdag ochtend al met Dennis wezen vissen en gister en vandaag kon ik ook nog even lekker in de ochtend even vissen!

Gister een hoop baarsjes gevangen op een plek die ik al wat langer wou proberen. Ook hier had ik nog 3 maal dezelfde snoek beet!

Heet vakantie weer!

Ja hoor, het is weer vakantie. Eindelijk! Lang naar uitgekeken uiteraard, lekker vissen! Want daar heb je dan de tijd voor. Maar dan word je weer even met je neus op de feiten gedrukt als het eindelijk zomerweer is in Nederland. Jawel, 30 graden of hoger! Geen visweer dus. Alleen vissen in de ochtend dan maar? Dus gister even contact gehad met een nieuwe vis collega, Dennis, dat ik in de ochtend ging vissen.

Hij is ook net begonnen met vissen op de roofvis, maar is wel bekend met het werpend vissen. Hij had vroeger al wel wat baarsjes gevangen, maar nooit een snoek of snoekbaars. Dus het zou leuk zijn als hij deze dan even zou vangen vandaag!

Totaal aantal pageviews