Mooi weer = druk water!

Na lang plannen was Tom eindelijk een weekend vrij om weer eens mee te gaan vissen, en dan vooral het eindelijk eens vissen met de boot! Hij netjes een vispas gekocht, zoals het hoort!
Dus ik snel de avond hiervoor snel wat visjes vangen, maar ik moest er dit keer wel 2 keer zoveel vangen, aangezien ik als enige de visjes moest vangen. Maar gelukkig werkte de visjes aardig mee en had ik een emmertje vol!

Drukke minuten!

Vanochtend ging om kwart over 5 alweer de wekker! Wat was het weer vroeg. Ik had met collega Ton afgesproken om weer een dagje te gaan doodazen op snoekbaars. Om 6 uur zou ik bij hem zijn, dus snel alles in geladen en hup op weg naar Ton!
De dag ervoor 10 visjes gevangen en ik hoopte dat Ton er ook wat had gevangen. Die had er meer dan genoeg, dus voordat we weg gingen eerst maar even wat visjes in een bun gedumpt, anders waren het wel erg veel vissen.

Openings weekenden

Het was weer zover! 25 Mei mocht het kunstaas weer aan de speld gehangen worden en wat voelde dat weer goed! Het was gewoon weer even wennen!
Ik had 2 zaterdagen afgesproken om te gaan vissen. De eerste (25 mei) was met Mike, de 2e (1 juni) was met Robert en Ton.
Met Mike zou ik een dagje met kunstaas gaan trollen en werpen vanuit de boot, en met Robert en Ton zou ik een dagje gaan doodazen op snoekbaars vanuit de boot!

Totaal aantal pageviews