Eindelijk weer beter weer.

Het is heel warm geweest de afgelopen tijd, heel warm. Niks mis mee, mij hoor je niet zeuren! Alleen wel als het op vissen aan komt. Want voor vissen is dat warme weer helemaal niks. Ze bijten dan gewoon slecht, en moet meer moeite doen dan normaal.

En nadat ik eindelijk vakantie had op 16 juli, heeft het toch echt tot vandaag geduurd voordat ik wat ving. Ik ben best wat uren wezen vissen, maar ik ving gewoon niks. Vandaag was ik bang dat het weer hetzelfde verhaaltje zou worden, toen ik in de ochtend/middag niks ving.

Forelvissen

Het was weer de tijd van het jaar, voor het jaarlijkse uitje. Op vrijdag stond dus het forelvissen op de agenda. Een dag waarbij we in de ochtend gaan forellen, en af en toe 's middags nog even gaan vissen. Een paar dagen ervoor werd er nog slecht weer voorspeld, maar gelukkig was het mooi weer met een graad of 30 in de middag, maar 's ochtends wat frisser.

En dat zou alleen maar beter zijn. Helaas was het dus de hele week al 30 graden, waardoor het water toch wel erg op gewarmd was. Maar we gingen er gewoon van genieten. Ondanks dat je er voor betaald, gaat het mij toch ook zeker om de gezelligheid en niet om de gevangen vis!

Totaal aantal pageviews