Net voor de storm

Afgelopen donderdag avond nog even wezen vissen samen met Dimitri. Het was lastig een visje te vangen. Stond een hoop wind en hadden niet heel veel tijd want het zou die avond flink gaan stormen.

Op buienradar gekeken, en rond 8 uur zou het gaan regenen, dus konden gelukkig nog even anderhalf uur wat proberen te vangen.

Baars avond

Ja, het was niet veel meer, maar ook niet weinig! Ben er even 2 uurtjes tussen uit geweest en op een plek gevist waar ik nog nooit wat had gevangen. Maar er moest wel wat te vangen zijn, zo zag het er gewoon uit.

En ik was niet de enige.

Het parkje

Afgelopen weekend was ik er al met Ruud door heen gelopen en hadden we veel snoek gezien. Maar toen wouden ze niet bijten. Het was ook middag en heet.
Nu was het avond en niet zo heet meer. Dus ik dacht, laat ik vanavond even gaan vissen aan de Rijn, maar toen ik langs het park reed, besloot ik er toch even langs te gaan. En dat was niet voor niks in ieder geval!

Bedankt visdeal.nl!

Je kent ze wel, die prijsvragen op facebook van sites die je 'liked'. Nou had ik dat met visdeal.nl. Er waren al een paar prijsvragen langs gekomen, en de ene keer deed ik wel mee, andere keer niet. Ik geloofde er meestal niet zo in. De kans dat je wat wint is vrij klein.

Nou had ik met een prijsvraag mee gedaan waar je de maat van de gevangen snoek moest raden. Er stonden al zeker ruim 500 reacties toen ik ging reageren. Ik gokte 101 cm. Maar er stonden al aardig wat met 101 cm. Dus ik had gezegd, 101,2 cm.

Totaal aantal pageviews