Nog een dagje Zoetermeer.

Nadat ik vorige week een dikke meter gevangen heb zien worden werd dat water wel interessant. Zeker omdat ik nog een vriend ( Tom ) in Zoetermeer had wonen. Nadat hij het verhaal had gelezen en ik verteld had waar het was besloten we het in het weekend gelijk even te proberen. Nog even paar andere plekjes bekeken op Google Earth en toen afgesproken voor deze Zondag rond de middag.

Dus om 1 uur stond ik voor de deur en sprongen we in de auto. Snel naar de plek. Maar daar aangekomen waaide het wel erg hard! En was het helaas wat frisser dan we gehoopt hadden!

Eerste visdag 2012!

Ruud had al een tijdje geleden aan mij gevraagd of ik 2 en/of 3 januari mee kon vissen in Zoetermeer met 2 vrienden van hem. Uiteraard kon ik wel, ik wachtte alleen wel het weer even af! Uiteindelijk bleek vandaag (2 januari) een mooi dagje te worden. Windkracht 4, 8 graden en een mooi zonnetje.

Dus ik meldde Ruud dat ik deze maandag dan wel mee ging! Ik zou hem dan oppikken van het station in Leiden en zo naar Zoetermeer rijden. Uiteindelijk stonden we dus rond 11 uur langs de waterkant!

Het had de avond er voor hard geregend dus de waterkanten waren erg modderig en het water dus ook! Het eerste water dat zeker wel snoek op moest kunnen leveren eindigde op een volger en een misser.

Totaal aantal pageviews