Vreemde dag!

De vooruitzichten voor deze week waren zeer slecht, maar wonder boven wonder was het vandaag gewoon goed weer. Niet een beetje, maar gewoon goed! Ik had maandag al contact gehad met Marco of hij zin had om mee te gaan en uiteraard zei hij daar geen nee tegen!

Dus samen gezellig op pad. Ik verwachtte er totaal niks van aangezien de vangsten al een hele tijd slecht waren. Maar het weer was goed en het humeur ook. Om half 8 was Marco er en rond een uur of 8 gingen we weg. Hij had ze camera meegenomen, dus het was hopen op wat actie.

Als eerste reed ik naar de bekende baars plek. Nou ja, het was ooit een bekende baars plek, nu alleen nog maar een bekende plek. Baars was ver te zoeken! Dus al snel verder.

Het begrip 'Vis-caddie'

Iedere keer als ik ga vissen denk ik weer, het kan niet slechter dan de vorige keer, want toen vingen we niks. En hoe vervelend het ook is, de laatste tijd word er gewoon bar weinig gevangen. Het zorgt er voor dat de moed je een beetje in de schoenen zakt. Doe ik wat verkeerd? Gebruik ik niet de goeie pluggen? Verkeerde tactiek? Of is het gewoon een slecht vis-seizoen?

Hoe dan ook. Ik vang de laatste tijd dus niks, op de snoekbaars van vorige keer na. Zo ook afgelopen maandag avond. Ik had met Dimitri contact opgenomen om te gaan vissen maar helaas had hij geen tijd. Ook had ik Marco gesmst en die had gelukkig wel tijd. Onze 'vis-caddie' was dus weer van de partij!

En nu zul je je vast afvragen, nadat het al een paar keer voorbij is gekomen, wat/wie is nou toch die 'vis-caddie'?

Van de 0 af!

Zo, nog even snel een verhaaltje bloggen. Het is al laat, maar ik neem toch maar even de moeite om dit te bloggen. Want het is voor dit jaar toch wel een mijlpaal.

Ik besloot weer is een avond te gaan vissen. De vangsten waren/zijn slecht dit jaar. Met dood azen wil het nog niet echt lukken. We zijn alweer tussen door een keer weg geweest, maar op een snoek die de lijn door beet na, gebeurde er vrij weinig.

Dus smste ik Dimitri of hij vanavond kans zag mee te gaan vissen. En dat kon gelukkig! We zouden wat nieuwe stekken proberen aangezien we op die oude ook niet veel vingen. Over deze stek had ik al wat verhalen gehoord over 30+ baarzen. Dus ik wou er graag gaan kijken!

Totaal aantal pageviews