Maar de erwtensoep was lekker!

Met de winter in aantocht werd het weer tijd om nog een keer met de boot van me collega weg te gaan om even een dagje te gaan doodazen op het Braassemermeer. Samen met nog een collega zouden we even in de gaten houden wanneer het een mooie dag zou worden.

Op zoek naar de snoek!

We waren het al een tijdje van plan. Ruud en ik moesten nog een keer gaan vissen op De Vlietlanden bij Enkhuizen. Na een paar mislukte planningen hadden we eindelijk een dag. 14 November zou de dag worden. Alleen de vooruitzichten waren niet al te best. Maar voornamelijk het zuiden zou last krijgen van zware regenval dus besloten we toch te gaan.

Maar het kon ook niet anders dat op het laatste moment het weer toch veranderde. Het zou in heel  Nederland gaan regenen. Maar we lieten ons niet uit het veld slaan dus gingen toch!

De wekker ging al om kwart voor 7. Snel de visspullen in de auto geladen en nog even goed gecontroleerd of ik alles had. Ook moest ik nog even tanken en nadat ik dat had gedaan ging ik met een goed gevoel weg. Maar na 100 meter ging het al regenen. Als dat maar goed kwam.

Totaal aantal pageviews