Dimi wint!

Ja het was weer zover. Nadat ik een dagje door had gebracht in het dolfinarium en daar rogge, haaien en zeebaars heb geaaid, begon het toch weer te kriebelen op weg naar huis. Ik moest gewoon weer even vissen!

Dus ik bel snel Dimitri even op en die bleek bij Marc te zitten. Het ging een beetje met moeite maar ze kwamen er aan. Om kwart over 8 stonden we langs de water kant!

We begonnen dit keer weer in de Rijn. Na een goeie 15 minuten zat Dimi al weer vast. Begon dus alweer goed. Kunstaas redder erbij maar zelfs dat kreeg het niet los. Dus dan maar gewoon keihard trekken, en de kunstaasredder kwam los. Weg lood, maar de haken zaten er nog aan waarvan 1 heel erg verbogen. Heel vreemd! Maar Dimi zat nog vast. Dus ik beetje trekken en wiebelen en ook los! Daar nou me kunstaas redder op verspeeld? Bleek dat Dimi ze haak van ze loodkop afgebroken was! Was dus even een raar momentje. Waar zal hij nou aan vast hebben gezeten....

Avondje vissen met z'n 3en.

Het was weer een mooi avondje om te vissen. Na de mislukte vis avond van gister, hoopte we vandaag op meer. Dit keer was ook Marco mee! Nog geen ervaren visser maar ik heb het idee dat dat er wel aan zit te komen! Blijven proberen Marco!

Dus met Dimitri en Marco gezellig op stap naar de eerste plek. Uiteraard naar de bekende baars plek, waar weinig werd gevangen. Ik had 1 baarsje die niet op de foto wou. En uiteraard had Dimitri weer de overtreffende trap qua grote. Of nou ja, meer kleinte. We hadden gehoopt dat deze grote vis op afstand wel duidelijk te zien was. Maar je zal toch erg goed moeten kijken wil je deze zien.


Als je heel goed kijkt zit er wat tussen zijn duim en wijsvinger! Maar goed. De stand was 1 - 1.

Toch nog een snoekje.

Gister ( 18 juli ) toch nog 's avonds even wezen vissen met Dimi. Was niet spectaculair.
Eerst even bij het kerkje geweest. Had ik wel geteld 1 baarsje....!

Daarna even verkast naar de rijn.

Een nieuw PR!

Het was vroeg op staan deze 16 juli!

Ik had met Dimi afgesproken om deze dag te gaan vissen. Weersvoorspellingen waren niet al te best, maar dat maakte onze niet veel uit. We zouden er maar het beste van maken :-) !

Dus om 7 uur stonden we langs de water kant ons hengeltje uit te werpen. Eerste slootje waar we stonden gebeurde weinig. Maar snel naar de volgende. Het waren allemaal nieuwe plekjes voor onze dus het was even zoeken.
Maar we hadden een mooi plekje gevonden waar wat baars zat. Daar ving Dimi een baars van 28 cm! ( jammer dat me telefoon tripte dus geen foto kunnen maken )
Leuk om zo mee te beginnen. Zou het dan toch een goeie dag worden?

Vissen in Heerhugowaard

Nogmaals even een berichtje!

11 juli ook wezen vissen, dit keer met ruud in Heerhugowaard! Het was een mooi dagje.

Na 3 plekken was het voor ruud raak! een mooi snoekje van een goeie 65 cm. Helaas lastig op de kant te krijgen dus in het water onthaakt! Zwom weer netjes weg :-)

Toen naar een parkje gelopen waar een duiker onder het pad door ging. Na even twijfelen gooit ruud hem toch ff er onder en met de stroming mee laten gaan. Bij het binnen halen vlak voor het eind een dikke knal erop! Wat een aanbeet! En wat een energie had die vis zeg!

Dikke 83 cm! Mooi beest!


Na heel wat stukjes afgevist te hebben wou nog maar weinig bijten. Maar toen ineens zagen we toch vis!

Eindelijk weer mooie baarsjes

Zo, mijn eerste berichtje hier,

Op 8 juli ben ik even een avondje gaan vissen. Duurde lang voordat ik wat beet had.
Toen kwam er ineens een school baarsjes voorbij die mijn blinkertje wel mooi vonden. Ik was dus in ieder geval niet voor niks gegaan. Maar ik wou meer!

Totaal aantal pageviews